Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@06:53:43 GMT

نماد «گشان» از 20 اردیبشهت در فرابورس قابل داد و ستد است

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۲۵۲۶۰

نماد «گشان» از 20 اردیبشهت در فرابورس قابل داد و ستد است

ایسنا/خراسان رضوی مدیرعامل گروه شرکت‌های پدیده گفت: نماد «گشان» به عنوان نماد شرکت توسعه بین المللی پدیده در فرابورس تعیین شد و ناظر بازار فرابورس اطلاعیه رسمی را در سامانه معاملات اعلام کرد، این نماد از 20 اردیبشهت به صورت رسمی در فرابورس قابل داد و ستد خواهد بود.

نیما ملائی در اولین نشست خبری مدیرعامل گروه شرکت‌های پدیده با اصحاب رسانه در آستانه بازگشایی نماد پدیده در بازار معاملات فرابورس اظهار کرد: در دی ماه 98 اولین جلسه مجمع برگزار شد و بیش از دو هزار نفر در این جلسه شرکت کردند اما به دلیل اینکه باید بیش از 50 درصد سهام‌داران حضور داشته باشند، جلسه به حد نصاب نرسید اما در اوایل اسفند ماه مجدد مجمع برگزار شد که در این بین مصوبات خوبی از طرف سران سه قوه دریافت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در نهایت 25 اسفند مجمع رسمیت پیدا کرد و همه مقامات استانی و کشوری حمایت‌های زیادی از شرکت پدیده کردند و صورت مالی سال‌های گذشته نیز به تصویب مجمع رسید و هیات مدیره شرکت با رای سهامداران انتخاب شد، هیات مدیره دارای چهار عضو حقوقی و یک عضو حقیقی است.

مدیرعامل گروه شرکت‌های پدیده بیان کرد:  همچنین در تاریخ  9 فروردین اولین جلسه هیات مدیره جدید شرکت با رعایت 100 درصد قانون تجارت تشکیل شد و در آن جلسه بنده به عنوان مدیر عامل گروه شرکت‌های پدیده انتخاب شدم.

ملائی خاطرنشان کرد: اولین تکلیف که به ما اعلام شد، رفع موانع و ورود به بورس بود که در این راستا جلسات فشرده‌ای برگزار و تمام مدارک و مستندات ارائه شد. نهایتا در 17 فروردین کمیته درج نماد در فرا بورس تشکیل و نماد شرکت توسعه بین المللی پدیده شاندیز به عنوان دویست و چهل و پنجمین شرکت، در فرابورس درج شد.

وی اضافه کرد: تشریفات و مستندات زیادی برای بارگذاری نماد شرکت در فرابورس نیاز بود  اما در نهایت نماد «گشان» به عنوان نماد شرکت توسعه بین المللی پدیده در فرابورس تعیین شد و روز گذشته ناظر بازار فرابورس اطلاعیه رسمی را در سامانه معاملات اعلام کرد و نماد «گشان» از 20 اردیبشهت به صورت رسمی در فرابورس قابل داد و ستد خواهد بود.

مدیرعامل گروه شرکت‌های پدیده تصریح کرد: معاملات در بازار بورس یا به صورت عرضه اولیه است یا بازگشایی نماد که شرکتی مانند پدیده عرضه اولیه وجود ندارد بلکه بازگشایی نماد است که براین اساس ناظر بورس اطلاعیه‌های مربوط به بازگشایی را اعلام و خریداران بالقوه و فروشندگان سفارش خود را در سیستم اعلام می‌کنند و بعد از اتمام دوره سفارش‌گیری، ناظر بازار سفارش را در قیمتی که سیستم به صورت اتوماتیک اعلام می‌کند، به بازار عرضه و معاملات آغاز می‌شود. در واقع قیمت بازگشایی تابع عرضه و تقاضاست و کسی به صورت پیش‌بینی شده نمی‌تواند قیمت تعیین کند.

ملایی عنوان کرد: طی چند روز گذشته متاسفانه برخی از کم لطفی‌ها در فضای مجازی زیاد بود که حدس من این است که دارای اهداف اقتصادی بوده بنابراین خواهشمندم به دور از شایعات، در چارچوب مستندات و مدارک که به صورت رسمی توسط سایت کدال؛ یعنی سایت رسمی بورس اعلام می‌شود، رجوع و تصمیم‌گیری کنند.

وی ادامه داد: شفافیت در کار ما تامین شده و کلیه اطلاعات مربوط به سهام از طریق سایت کدال بارگزاری شده و افراد می‌توانند آن را مطالعه کنند. همچنین تمام الزامات مطابق قانون تجارت رعایت شده است و شرکت پدیده از شنبه مانند دیگر شرکت ها در بورس داد ستد خواهد کرد و تلاش ما این است که با شفافیت و پرهیز از اغراق کار را ادامه دهیم تا سهامداران بر مبنا اطلاعات صریح و شفاف تصمیم گیری کنند.

مدیرعامل گروه شرکت‌های پدیده  گفت: در حال حاضر شرکت پدیده یک شرکت بورسی است و ما موظف هستیم تمام الزامات و آداب را در زمینه عملکرد، گزارش‌دهی و افشا اطلاعات رعایت کنیم به همین دلیل برخی سکوت‌ها به منظره بی توجهی به سهامداران و اصحاب رسانه نیست زیرا موظف هستیم طبق قوانین بازار سرمایه تا زمانی که موضوعی قطعی نشده آن را اعلام نکنیم و تمامی اطلاعات باید به صورت رایگان و همزمان در بستر کدال قرار بگیرد تا همه بتوانند از آن استفاده کنند.

ملایی در خصوص تکلیف سهام‌دارانی که تاکنون در سامانه «سجام» ثبت نام نکردند، اظهار کرد: این سامانه مسئول اهراز هویت سهامداران بازار سرمایه است و سهامداران پدیده‌ای که در گذشته در این سامانه ثبت نام نکردند باید این کار را انجام دهند تا بتوانند در بورس دادوستد کنند. در واقع سهامدارانی که تا 27 بهمن ثبت نام کردند سهام آنان ثبت شده است، سهامدارانی که طی هفته اخیر ثبت نام کردند در این هفته سهام آنان ثبت و اگر کسی تاکنون ثبت نام نکرده، خواهشمندم حتما این کار را انجام دهند تا به صورت دوره‌ای تمام سهامداران در سپرده‌گذاری ثبت‌نام شوند.

وی افزود: این موضوع که حجم زیادی نقدیگی وارد بورس شده و عمق بازار افزایش یافته، نکته مملوسی است اما در رابطه با قیمت هر سهم نمی‌توانم اظهار نظری داشته باشم زیرا یک پیش‌بینی شخصی است و هیچ پشتوانه حقوقی ندارد بنابراین اجازه دهید عرضه و تقاضا قیمت را مشخص کند.

مدیرعامل گروه شرکت‌های پدیده در رابطه با فرآیند عرضه و تقاضا بیان کرد: در این دوره سفارش‌گیری، تمامی افرادی که در نظر دارند سهمی را خریداری کنند، از طریق کارگزاری‌های رسمی فرابورس سفارش خود را وارد سیستم می‌کنند و با توجه به اطلاعات موجود در کدال قیمتی را مشخص می‌کنند و در صورتی که قیمت سهام در بورس پایین‌تر از قیمت پیشنهادی آنان باشد اقدام به خرید می‌کنند.

ملائی خاطرنشان کرد: همچنین عده‌ای در نظر دارند تا سهام خود را بفروشند که آنان نیز قیمت موردنظر خود را در سیستم وارد می‌کنند و سامانه است که براساس عرضه و تقاضا قیمت را تعیین می‌کند. این اقدامات مربوط به روز اول بورس است و از فردای آن طبق قوانین بورس عمل می‌شود.

وی در خصوص لحاظ کردن ارزش افزوده بر روی سهام افرادی که در گذشته سهامی را خریداری کرده‌اند، اضافه کرد: در گذشته برای تمام سهام‌داران ارزش ریالی روز دارایی افراد در سال 94 را محاسبه و بر تعداد سهام تقسیم کردند تا قیمت کارشناسی هر سهام بر مبنای دارایی‌ها مشخص شود. همچنین آخرین قیمت معاملاتی در دی ماه حساب و مابه‌التفاوت آن را به عنوان سهام جبرانی به سهامداران تحویل دادند اما بعد از آن معامله‌ای در شرکت توسعه بین‌المللی پدیده شاندیز صورت نگرفت.

مدیرعامل گروه شرکت‌های پدیده تصریح کرد: بنابراین خرید و یا فروش سهام به نظرشخصی سهامداران بستگی دارد و هیچ فرد و یا نهادی نمی‌تواند ارزش‌گذاری کند بلکه نهادهای رسمی وظیفه تحلیل و ارزش‌گذاری را برعهده دارند زیرا یک شرکت نمی‌تواند به صورت رسمی سهام خود را ارزش‌گذاری کند.

ملائی در خصوص سهام جایزه‌ای که قرار بود به سهامداران تعلق بگیرد، گفت: سه تا 10 درصد به سهام سهامداران اعمال شده و سهامدارانی که سهام آنان از شرکت ابنیه بوده می‌توانند در سامانه ثنا برگه سهام خود را مشاهده کنند.

وی درباره وضعیت پروژه‌های نیمه‌تمام پدیده ادامه داد: طبیعتا تلاش جدی برای تامین مالی از طریق بازار سرمایه، بازار پول و روش‌های استقراضی و مشارکتی خارجی وجود دارد که در آینده نزدیک دستاوردهای آن اعلام خواهد شد.

مدیرعامل گروه شرکت‌های پدیده در خصوص نحوه تعیین قیمت کارشناسی عنوان کرد: روش‌های تحلیلی و ارزش‌گذاری مختلفی وجود دارد که در گذشته مبنای ارزش‌گذاری و تقسیم سهم سهامدارن به روش دارایی بود اما در حال حاضر تمامی معاملات به نظر سهامداران بستگی دارد اما از روز دوم ورود به بورس مبنای ارزش‌گذاری دامنه نوسانات معاملاتی است.

ملائی در خصوص تعداد کل سهام‌ها اظهار کرد: سرمایه شرکت توسعه بین‌المللی پدیده شاندیز 521 میلیارد ریال است و تعداد سهام توسعه ما 521 میلیون و 544 هزار سهم است.

وی درباره توافقات صورت گرفته با بانک صادرات و موسسه ملل بیان کرد: مقرر شده که به اندازه طلب خود به شرکت پدیده، سهام با قیمت کارشناسی سال 98 به آنان تعلق گیرد. همچنین بانک صادرات در هیات مدیره نماینده دارد.

مدیرعامل گروه شرکت‌های پدیده در خصوص پروژه‌های عمرانی پدیده خاطرنشان کرد: در این دوران به دلیل شرایط ویروس کرونا درصد پیشرفت پروژه‌ها زیاد نبوده اما کارگران مشغول به کار هستند، تلاش می‌کنیم در آینده سرعت کار را افزایش دهیم تا دستاوردهای مملوس را در اختیار سهامداران قرار دهیم.

ملائی در خصوص آخرین وضعیت بدهی‌های شرکت پدیده عنوان کرد: براساس رای دادگاه در سال 98 مقرر شده است که به جای بدهی‌های افراد به آنان سهام تعلق بگیرد و در حال حاضر بدهی زیادی که نگران‌کننده باشد، وجود ندارد.

وی در خصوص مزیت‌های خرید سهام پدیده در فرابورس برای سرمایه‌گذاران افزود: مزیت رقابتی جغرافیایی، شهرت شرکت پدیده و با توجه به فضای توام با ثبات ایجاد شده در این شرکت از جمله مواردی است که می‌تواند سهام پدیده را به سهام قابل قبولی تبدیل کند.

مدیرعامل گروه شرکت‌های پدیده در رابطه با اتمام پروژه‌های عمرانی شرکت پدیده نیز گفت: امیدواریم با توجه به ارزش اقتصادی و جذابیت بالای گردشگری منطقه و نقش این پروژه‌ها در جذب گردشگر با توجه به تصمیم‌گیری‌هایی که در آینده نزدیک در خصوص نحوه تامین مالی داخلی و یا خارجی پروژه‌ها صورت می‌گیرد شاهد رونق و اشتغال بیشتر در این بخش باشیم.

ملائی درباره وضعیت سود سهامدارانی که در سال های اخیر سهامی را خریداری کرده‌اند و اینکه آیا سهام‌های تشویقی به افراد تعلق می‌گیرد یا خیر، اظهار کرد: ما جزو شرکت های سهامی عام هستیم و سود افراد بستگی به زمان خرید سهام دارد و سود افراد در گذشته در سهم فعلی آنان لحاظ شده است که به آن سود انباشته گفته می‌شود. در زمینه سود انباشته شرکت تصمیمگیر است که آیا سود در میان سهامداران تقسیم میشود و یا افزایش سرمایه‌ صورت می‌گیرد. تعیین تکلیف این موضوع در مجمع آتی مشخص خواهد شد.

وی در خصوص نوع سهام‌ها در پدیده گفت: سهام از نوع شرکت توسعه بین المللی پدیده شاندیز است. شرکت ابینه  از نوع سهامی خاص است که در جلسه بعدی مجمع در این زمینه تصمیم گیری می‌شود تا به سهامی عام تبدیل شود اما در حال حاضر نماد شرکت توسعه بین‌المللی پدیده شاندیز تحت عنوان «گشان» از روز شنبه دادوستد خود را در بورس آغاز خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی پدیده شاندیز صورت رسمی حال حاضر هیات مدیره ارزش گذاری شرکت پدیده تصمیم گیری پروژه ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۵۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرعت رسیدگی به پرونده‌های اموال تملیکی در تعزیرات افزایش یابد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای ظهر پنج شنبه پس از نظارت میدانی و بازدید از بخش‌های مختلف بندر شهید رجایی راهی انبارهای اموال تملیکی استان هرمزگان شد و روند اجرای دستورات پیشین خود که در راستای ساماندهی و تعیین تکلیف کالاهای متروکه صادر شده بود را به صورت دقیق مورد بررسی قرار داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان این بازدید، از وضعیت ساماندهی کالاها و اقلام در انبارهای تملیکی استان هرمزگان ابراز رضایت کرده و ضمن تاکید بر استمرار این روند گفت: آنچه امروز در انبارهای اموال تملیکی قابل مشاهده است حقیقتاً با گذشته قابل مقایسه نیست.

وی افزود: با تلاش صورت گرفته امروز وضعیت انبارهای اموال تملیکی به حد مطلوبی رسیده است و مشکلات پیشین به حداقل رسیده است.

رئیس قوه قضائیه خطاب به وزیر دادگستری نیز گفت: ضرورت دارد پرونده‌هایی از سازمان اموال تملیکی که در سازمان تعزیرات حکومتی در حال رسیدگی هستند با سرعت و دقت بیشتری تعیین تکلیف و به سرانجام برسند.

کد خبر 6095057

دیگر خبرها

  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • معادله تورمی بازدهی سهام
  • فرونشست در اصفهان و خوزستان به بیش از ۷تا۱۰ سانتی متر رسید
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • تمایل ماتیاس سوله به ماندن در یوونتوس و فعالیت زیر نظر تیاگو موتا
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد
  • سرعت رسیدگی به پرونده‌های اموال تملیکی در تعزیرات افزایش یابد